Wat een heerlijk gevoel…..

Als iets waarvan je denkt dat het niets wordt omdat je te horen krijgt dat je bij de verkeerde persoon aanklopt achteraf toch wel diegene blijkt te zijn die je dacht dat het was. En die persoon uiteindelijk ook zorgt voor datgene wat je heel graag wilde.

Netwerk wijsheid…..

Het maakt niet uit hoeveel of weinig mensen je spreekt op een netwerk bijeenkomst, het gaat erom dat je de juiste persoon spreekt. Een goed voorbeeld is een netwerkborrel welke ik recent bezocht heb in het gezelschap van een zakenrelatie. In totaal waren er zes mensen op het event, echt heel erg weinig. Maar……. mijn zakenrelatie ging wel met 1 prospect en 1 daadwerkelijke afspraak op zak naar huis die avond.

Ondernemen is…..

Het herkennen van kansen en actie ondernemen op het moment dat de kans zich voordoet

Om over na te denken…..

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde ondernemer ongeveer 40% van zijn tijd “kwijt” is aan allerlei randzaken welke niet direct rendement opleveren maar helaas wel gedaan moeten worden. Als je nu eens de helft van die tijd uit zou kunnen besteden en de uren die je dan overhoudt aan je klanten besteedt en gebruikt om meer omzet te genereren. Of als je tijd over zou kunnen hebben om lekker te gaan sporten en dan niet hoeft te denken aan die grote stapel papieren die thuis nog op je ligt te wachten. En wat te denken van je gezin, je hobby’s en wederom je klanten?

Dankzij 1 twitterbericht…..

Dankzij 1 twitterbericht vanwege een prospect die zich verslapen had voor een afspraak met mij. Dit bericht is geretweet en door een volger van mijn volger opgemerkt. Naar aanleiding van deze retweet heeft hij contact met mij opgenomen voor een oriënterend gesprek. Het leuke is dat de uitkomst van het gesprek heel anders werd dan de eigenlijke intentie van hem was. En nu mag ik van alles voor hem regelen.