Januari

Januari

1 januari, een nieuw jaar waarin weer van alles geregeld moet worden. Wat dacht u van een nieuwjaarsreceptie? Voor uw personeel en/of zakenrelaties een gezellige en ontspannen bijeenkomst om het nieuwe jaar in te luiden. Wilt u dit geregeld hebben? Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en Dalinique neemt contact met u op om het te regelen.

Februari

Februari

14 februari, Valentijnsdag, doe eens gek en laat uw zakenrelaties weten dat u (op een zakelijke manier) om hen geeft. IkRegelHet!

Maart

Maart

Maart is de maand voor de jaarlijkse belastingaangifte. Wilt u dit voor 1 april geregeld hebben? En 31 maart is 1e paasdag. Regel iets leuks voor uw personeel en/of uw zakenrelaties. Heeft u het contactformulier al ingevuld? Dan wordt het voor u geregeld!

April

April

6 april 2015, 2e paasdag. Stuur uw zakenrelaties een paaskaart als u echt op wilt vallen. Of wat dacht u van een mooi paaspakketje, gevuld met allerlei lekkernijen? En niet te vergeten, 16 april, nationale secretaressedag! Vul uw gegevens in op het contactformulier en laat IkRegelHet weten wat u geregeld wilt hebben.

Mei

Mei

De lente is alweer een tijdje in de lucht. Heeft u alles onder controle? Bent u al klaar voor de volgende feestdagen? Donderdag 14 mei is het Hemelvaartsdag en de pinksterdagen vallen op zondag 24 en maandag 25 mei. Kan ik nog iets voor u regelen?

Juni

Juni

De vakanties komen er weer aan. Misschien een leuk idee om dit in te luiden met een gezellige bbq voor uw personeel en/of zakenrelaties? Of misschien heeft u wel een ander idee om deze zonnige periode in te luiden. Vul uw gegevens in op het contactformulier en laat IkRegelHet weten wat u geregeld wilt hebben.

Juli

Juli

Ook zo heerlijk aan het genieten van uw welverdiende vakantie? Of bent u nog te druk bezig om te genieten van het mooie zomerweer? Hoe kan ik helpen om meer tijd voor u te regelen? Vul het contactformulier in.

Augustus

Augustus

Augustus is de maand om, hoe gek het ook klinkt, nu alvast over de kerstpakketten na te gaan denken. Wilt u uw personeel in december een blijk van waardering geven dan is er nu nog voldoende keus en gelegenheid om dit te (laten) regelen. En misschien wilt u uw zakenrelaties ook bedanken voor hun bijdrage aan uw bedrijf? IkRegelHet!

September

September

September is de maand bij uitstek om een personeelsfeest te organiseren. De meeste mensen zijn terug van vakantie, de donkere dagen komen er weer aan en een feestje kan uw personeel net dat laatste zetje geven om de weken voor de feestdagen nog even een tandje bij te zetten. Wilt u dit geregeld hebben? IkRegelHet!

Oktober

Oktober

31 oktober is Halloween. Misschien een leuke datum om een workshop pompoen snijden / lampions maken te organiseren voor bijvoorbeeld de kinderen van uw personeel. Of wat dacht u van een griezelig personeelsuitstapje naar bijvoorbeeld de Halloween Fright Night in een pretpark? IkRegelHet!

Sinterklaas en paard Amigo November

November

Zijn de kerstpakketten al geregeld? En bent u al voorbereid op de komende feestdagen? Regel nu alvast een bezoek van Sinterklaas. Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en Dalinique neemt contact met u op om het te regelen.

December

December

25 en 26 december zijn 1e en 2e kerstdag. Denkt u erover om een kerstborrel te geven voor uw personeel, zakenrelaties en/of bekenden? IkRegelHet!