Over IkRegelHet

IkRegelHet is in 2011 gestart door Dalinique Plender. Zij liep al jaren met het idee om voor zichzelf te gaan beginnen maar ja, wat ga je dan doen? Waar ligt je passie? Waar word je vrolijk en gelukkig van? Want dat is het allerbelangrijkste als je voor jezelf gaat beginnen. Ga iets doen waar je blij van wordt. Na het volgen van diverse cursussen, workshops en brainstormsessies kreeg het idee om tijd te regelen voor ondernemers steeds meer vorm en uiteindelijk is IkRegelHet opgericht.

Dalinique heeft jarenlange ervaring op het gebied van regelen, organiseren en plannen bij diverse bedrijven. Zowel kleine vestigingen van grote ondernemingen als bedrijven met weinig tot geen personeel. Door deze werkervaringen is zij veelzijdig, breed georiënteerd en goed in staat om zich in te leven in datgene wat de ondernemer nodig heeft.

Uit eigen ervaring begrijpt zij dat het voor u lastig is om taken uit handen te geven want zeg nu zelf, er is toch niemand die uw bedrijf zo goed kent als u zelf! En dan is er nog het stukje vertrouwen. Ook altijd een heikel punt.

Om deze reden is Dalinique uw enige aanspreekpunt en zal zij er persoonlijk voor zorgen dat de door u gevraagde diensten op uw manier uitgevoerd worden.

Heeft u ook weleens het gevoel dat u tijd te kort komt? Klaagt uw gezin dat ze u te weinig ziet? Uw hobby(‘s), uw sport(en), wanneer bent u hier voor het laatst mee bezig geweest? Genereer meer omzet en een betere band met uw klanten door datgene wat u tijd kost uit te besteden. Neem vrijblijvend contact op zodat u eindelijk weer eens datgene kunt doen wat u blij maakt.