Referenties

“Dalinique was een zeer fijne collega waarop men kan bouwen. Menigmaal heeft ze met haar organisatorische talent het onmogelijke mogelijk gemaakt en daardoor van grote waarde gebleken voor mijzelf alsmede het bedrijf. Een topper.
Mark Boer, HSEQ coordinator at Wagenborg Nedlift.” 28 december 2011


“Net een ticket geboekt met behulp van Dalinique Plender. Een vrouw met een open blik, die denkt in mogelijkheden en in overvloed! Zij heeft voor mij met alle liefde, via al haar lijntjes, een fijn ticket weten te vinden waar ik een erg goed gevoel aan over heb gehouden. Heerlijk om door haar geholpen te worden als mijn reddende engel. Ik kijk terug op een hele korte en hele fijne samenwerking. Heb je vragen, of wil je graag werk delegeren? Doe dan zeker beroep op haar, een kadootje voor jezelf. Je houd er een goed gevoel van “samen klaren we de klus” aan over!”
Zoa Moeniralam, 4 juli 2012


“Ik ken Dalinique als een zeer betrokken vrouw die ondanks haar altijd drukke agenda elke afspraak nakomt en ook de tijd voor je neemt.

Ze weet je te verassen met oplossingen die je zelf niet kon bedenken: Voor onze bruiloft heb ik haar voor diverse opdrachten ingezet waar we zelf niet uitkwamen. Ze gaf diverse opties voor een prachtige en voordelige trouwzaal en heeft enkele fotografen aanbevolen die ons zeer aanspreken.

Mede dankzij Dalinique kijken we met plezier en vertrouwen onze trouwdag tegemoet. We bevelen Dalinique van harte aan, want zij regelt het!?”
Fer Overdijk, 21 mei 2013